Katrin og Andreas Bergh er ekteparet som driver en helt kjedeuavhengig brillebutikk i Kristiansand, men bor i Søgne. Andreas er optiker, tredje generasjon. Han er utdannet innen optometri med kontaktlinsekompetanse i Køpenhavn. Med lang erfaring i forskjellige brillekjeder fra Synsam, Brilleland, og Specsavers. Han har alltid ønsket å drive en litt annerledes og mer personlig brillebutikk. Ettersom Andreas har en del av oppveksten fra Kristiansand flyttet han med familien sin til Sørlandet for 1 år siden. Før Andreas og Katrin traff hverandre jobbet Katrin i en klesbutikk som assiserende butikksjef. Hun har god smak, stil og design forståelse. Hun lever virkelig for hjelpe folk med å finne kledelig briller til forskjellige stiler. Etter Katrin og Andreas traff hverandre følte de at brikkene falt på plass, og at de ønsket å åpne sin egen brillebutikk. Katrin er utdannet innen regnskap og er min høyre hånd i butikken. Vi ønsker å skille oss ut fra andre brillebutikker i forhold til brillemerker, priser og topp kvalitet. Butikken vår ligger i slottsquartalet, samme bygge som parkeringshuset. Dermed er ikke noe problem å parkere bil dersom du skal handle hos oss. Brillefin er en lys, luftig, fin deseignet brillebutikk med koselig venteplass rett ved vinduet med utsikt til gågaten. Sortimentet av innfatninger er bredt og variert fra luksusmerker til mer rimelig. Vi har også briller som våre konkurenter ikke har. Glassleverandører vi sammerbeider med er Zeiss, Essilor og Bbgr. Vi setter veldig pris på alle som handler hos oss og velger å støtte vår lokale og helt kjeddeuavhengig butikk. Hver kunde betyr mye for oss og man får varme i hjertet når kunder opplever at de ser godt med nye briller og at de smiler av glede. Da får man følelsen av at man gjør noe nyttig i livet når vi kan hjelpe folk med gode og behagelige briller med et godt design. Hos oss får man alltid god service selv om man ikke handlet hos oss. Vi kan gjerne justere, tilpasse og fikse gamle briller. Hos brillefin jobber to pesoner som brenner for sin jobb. Husk at vi selger ikke bare briller, men godt syn! Hjertelig velkommen til Brillefin.

Våre ansatte

Andreas Bergh

Optiker / Butikkeier

Bakgrunn:

Er tredje generasjons optiker.

Opprinnelig fra Kirkenes, men har mye av oppveksten fra Kristiansand. Har gått siste del av barneskolen til og med videregående skole i Kristiansand. I skoleferiene kunne det bli jobbing i hans fars butikk i Trondheim.


Utdanning:

Optikerutdannelse med kontaktlinsekompetanse i København, Danmark. Utdannelsen hadde mye fokus på barn og samsyn. 


Arbeidserfaring:

Synsam, Brilleland (under utdannelsen), jobbet i 2 Specsavers butikker før han åpnet sin egen Specsaversbutikk (Franchise) i Oslo. 

Etter 12 år var det på tide med en forandring, og i 2022 gikk turen tilbake til det glade sørlandet for å hjelpe andre med å bli brillefin ;) Katrin Bergh

Assisterende butikk-sjef, innkjøps-, markedsføringsansvarlig og kundeveileder


Utdanning:

Katrin er utdannet innen regnskap.


Arbeidserfaring:

Har erfaring fra dagligvarebutikk og klesbutikk, i tillegg til at hun har jobbet 3 år som assisterende butikksjef i en brillebutikk i Oslo. Katrin er opptatt av mote og design. Hun er veldig flink til å veilede i valg av briller.